Zo werd elke dorpsbewoner vanmorgen wakker met een heerlijk vers verrassingsontbijtje!

02 apr

Goedemorgen! Misschien heb je het vanmorgen al aan uw deur zien hangen: een heerlijk ETC ontbijtje! En nee, dat is geen 1 april grap :). Vrijdagmiddag hebben alle ETC leden hun handen uit de mouwen gestoken om onze verrassing vervolgens (vroeg in de ochtend) te verspreiden. Na meer dan 1800 eieren in doosjes te hebben gedaan, 320 datumstickers te hebben geplakt en als een geoliede machine 320 tasjes voorzien te hebben van eitjes en een ochtendkrantje, ging bij ons de wekker om 04.00 af. Met drie gevulde elektrische auto’s zijn wij de straten van Buitenstvallaat, Smalle Ee en De Wilgen op en neer gerend om iedereen te voorzien van een heerlijk ontbijtje; Biologische eitjes van de boer!

We hopen dat je heerlijk geniet van een energieke start, en mocht je nou toch op de site zijn: dan zou het ons, en het klimaat, ontzettend blij maken wanneer je lid wordt van onze coöperatie! En mochten we jouw oprit nou over het hoofd gezien hebben in het donker? Laat het ons even weten, we hebben nog genoeg reserve eitjes en krantjes over!

Tot slot: in het krantje stond informatie betreffende de bewonersbijeenkomsten op 11 en 12 april. De tijden hiervan kloppen helaas niet. We zouden jullie graag op 11 april om 19:30 uur in het gemeentehuis zien, waarna we in de raadzaal om 20:00 nog een workshop zullen geven op het gebied van isoleren en besparen.

Fijne zaterdag!