Warmtecameradag 2024

08 november 2023

Maak je huis klaar voor een energiezuinig 2024! Ontdek de verborgen warmteverliezen van je woning op 13 januari 2024. In eerdere rondes hebben we geleerd dat huizen van ná 1998 meestal geen warmtecamerascan nodig hebben. Maar als je twijfels hebt, staan we klaar om je te helpen. We nemen ook graag wat extra tijd per adres, ongeveer 20 minuten per woning.

Energie besparen is essentieel voor een duurzame toekomst. Warmteverlies is een grote boosdoener voor je energierekening. Door je huis beter te isoleren, maak je grote stappen richting een energiezuinig thuis.

Met onze infraroodbeelden onthullen we waar warmteverliezen optreden, zodat je precies weet waar je isolatie kunt verbeteren. Op verzoek maken we zelfs beelden van binnenuit. Op 13 januari 2024 zijn we vanaf 10:00 tot 16:00 uur bij jou thuis met onze infraroodcamera om je woning in beeld te brengen. De beelden sturen we per e-mail, voorzien van een kort commentaar. En als het weer meezit, zorgt de kou voor een sterk contrast in de beelden

.Deze actie is exclusief voor leden van de energietransitiecoöperatie. Maar mochten jouw (over)buren ook willen ontdekken waar hun grootste warmtelek zit, dan kunnen zij na aanmelding als lid ook meedoen. De kosten bedragen in dat geval €25,=

Meld je uiterlijk 8 januari 2024 aan door een e-mail te sturen naar hallo@energietransitiecooperatie.nl met de volgende gegevens:

  • Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Tijd op 13 januari waarop je niet aanwezig bent, indien mogelijk houden we hier rekening mee.