Warmte bijeenkomst groot succes

13-5-2022

Op 11 mei organiseerde de werkgroep ‘warmte’ een informatie avond in het clubhuis van de roeivereniging. Met meer dan 40 deelnemers was het volle bak!
Het programma van deze avond was gericht op het opwekken van warmte uit een warmtebron, zoals water, lucht of grondwarmte. Door middel van een warmte pomp wordt dat opgewerkt naar bruikbare warmte voor in huis. Vanzelfsprekend moet het te verwarmen huis wel geschikt zijn voor deze vorm van verwarmen: dus goed geïsoleerd, vloerverwarming aanwezig ed. Mochten daar vragen over zijn dan kunt u altijd terecht bij een van onze energiecoaches!  We hadden drie leveranciers uitgenodigd die hun visie op de energietransitie hebben gegeven alsmede informatie over hun producten. Dat waren DonkerVeenstra, MEFA samen met EcoNoord en Thermogen.
Er werden veel vragen gesteld én beantwoord. Aan het eind van de avond werden door middel van een interactieve vragen sessie suggesties opgehaald voor nieuwe onderwerpen.
Deze nieuwe onderwerpen gaan we tijdens de volgende bijeenkomst behandelen. De volgende avond staat al in de steigers en de voorbereidingen lopen. Voor plaats en tijdstip van deze volgende avond informeren we je via deze site!