UPDATE: Bewonersbijeenkomsten

01 apr

Komende maandag 11 en dinsdag 12 april is het zo ver: dan vinden de bewonersbijeenkomsten van de Gemeente Smallingerlandland plaats. Naast Gerrit Hiemstra is ETC natuurlijk ook aanwezig. We nemen je even mee in het programma…
  • Maandag en dinsdag 11 en 12 april van 17 tot 20u voor bezoekers (primaire doelgroep: inwoners van gemeente Smallingerland, zowel koop- als huurwoningen)
  • Maandag 11 april: gemeentehuis Drachten,
  • Dinsdag 12 april: MFC Rottevalle. Gerrit Hiemstra spreekt van 17.00 tot 18.00 uur
  • Beide avonden van 17.00 tot 20.00 uur
  • LET OP:Op 11 april om 20:00 is er een workshop in de raadszaal speciaal voor de inwoners van Smalle Ee, Buitenstvallaat en de Wilgen over besparen en isoleren. Deze sessie duurt tot ongeveer 21:00.

De verduurzaming van je woning wordt op beide dagen vanuit verschillende perspectieven belicht. Naast onze ETC delen ook de gemeente Smallingerland, een energie-adviseurs, de energiecoaches, verschillende woningbouwcorporaties, financiële experts, makelaars én lokale MKB-ers waardevolle informatie voor iedereeen die denkt aan de verduurzaming van woningen. Namens ETC zullen Wiebe Abma en Jan van Gammeren inwoners van Smallingerland meenemen in het verhaal van onze coöperatie en de principes van besparen en isoleren.