Isolatie avond met Jan Nieuwveld

07 september 2023

Op maandag 25 september aanstaande van 19.30 tot 21.00 uur in ’t Bynt in Boornbergum!

Interactieve isolatie info avond speciaal voor ETC leden!

Op maandag 25 september aanstaande van 19.30 tot 21.00 uur in ’t Bynt in Boornbergum.

Tijdens deze interactieve avond zal Jan Nieuwveld, ervaren energieneutraal coach, ons meenemen in de wereld van ISOLATIE EN VENTILATIE.

Jan Nieuwveld is niet alleen bijna onze buurman (hij woont aan de rand van Drachten), maar hij heeft ook meer dan 25 jaar ervaring in het adviseren van particulieren, overheden, aannemers en installateurs op het gebied van energiezuinige woningen.
Hij heeft initiatieven opgezet voor organisaties zoals de provincie Groningen en de gemeente Utrecht, waarbij hij huiseigenaren heeft geadviseerd over energiebesparing. Van informatieavonden tot het beoordelen van woningen, het verstrekken van advies over mogelijke maatregelen en het helpen bij het selecteren van aannemers. Hij heeft gewerkt aan zowel monumentale woningen als nieuwbouwwoningen, waarbij zelfs het oudste pand in Groningen uit 1660 dateert.

Jan Nieuwveld heeft als adviseur voor Urgenda op Texel 24 woningen verduurzaamd tot nul-op-de-meter woningen. Daarnaast heeft hij verschillende woningbouwverenigingen geholpen bij de verduurzaming van hun woningvoorraad (bron: https://www.duurzaambouwloket.nl/).

We zijn erg enthousiast dat Jan Nieuwveld bereid is om zijn kennis met ons te delen, onder andere voorbeelden van onze eigen leden. Het belooft een concrete en praktische avond te worden waarin we waardevolle inzichten kunnen opdoen over isolatie en ventilatie.

Aanmelden is deze keer niet nodig, wel leuk en fijn om te weten, maar niet verplicht.

Wil je je toch even aanmelden, dan kan dat via  hallo@energietransitiecooperatie.nl

We hopen jullie allemaal te zien op deze inspirerende avond.
Samen kunnen we onze energiecoöperatie verder laten groeien en onze bijdrage leveren aan een duurzamere toekomst.