Hulp gezocht!

16 dec

Binnen onze ETC werken we met verschillende werkgroepen. Zo houden we focus en kan iedereen zijn/haar talent gemakkelijk inzetten. We willen graag aan de slag met de volgende werkgroepen, waarvan nu de meeste al actief zijn: Draagvlak, Coöperatie, Financiering, Elektrisch Coöperatief, Isoleren en Besparen, Warmte Coöperatief en Opslag.

Omdat iedereen energie krijgt van doen wat hij/zij leuk vindt, krijgt iedereen binnen ETC ook de ruimte om precies dát te doen. Gaat je hart sneller kloppen van kloppende cijfers -zoals bij onze penningmeester- dan is dat waar je het meest van toegevoegde waarde bent! Omdat we geloven in het verdélen van energie, starten we een werkgroep pas op wanneer er minimaal drie leden zijn die de schouders onder het onderwerp willen zetten. Ondanks het feit dat we graag ‘los’ willen, zijn we daarom nu nog niet aan de slag gegaan met de werkgroepen ‘Warmte Cooperatief’ en ‘Opslag’. Aangezien dit beiden belangrijke onderwerpen zijn waarmee we onze doelstellingen kunnen behalen, zouden we graag snel verdere invulling willen geven aan deze werkgroepen.

Gaat jouw hart sneller kloppen van één van deze zaken? Laat het ons weten! Wie weet ga je dan binnenkort wel samen met ons aan de slag!