Het is officieel!

14 jan

We waren met een klein en krachtig team alweer even bezig met het treffen van de voorbereidingen: we hebben een bestuur, een communicatie-team, focus op verschillende projecten én een eigen ETC website. Maar, afgelopen donderdag 13 januari om 16.00 uur was het dan ook officieel zo ver: onze ETC werd opgericht bij notaris Mr. A.R. (Ava) Groenen.

Namens het bestuur waren Rients Koster en Johan Venema aanwezig voor de officiële ondertekening. We mogen ons vanaf nu dan ook een coöperatie noemen!
De oprichting van de coöperatie is natuurlijk geen doel op zich. Binnen ETC draait alles om energie: energie van menskracht én energie voor later. Onze coöperatie geeft ons de mogelijkheid om de krachten van de leden te bundelen om zo ons collectieve doel van drie energieneutrale dorpen te behalen.  Ook jij kunt -als inwoner van De Wilgen, Smalle Ee of Buitenstvallaat- je steentje bijdragen door lid te worden van onze coöperatie. Door jouw lidmaatschap maken we samen onze energie duurzaam en deelbaar!

Aanmelden? Scroll snel door naar beneden en word ook lid!