De winnaars zijn bekend!

14 mei 2023

Alle drie de gouden eieren zijn gevonden en de prijzen zijn uitgereikt aan de vinders.

Drie gouden eieren had de Bespaarhaas na Pasen verstopt. Eentje in Smalle Ee, eentje in de Wilgen en eentje in Buitenstvallaat. Het heeft éven geduurd, maar inmiddels zijn alle drie de eieren gevonden. Froukje Postema vond het eerste ei in De Smalle Ee. Albert Riemersma ontdekte het ei in de Wilgen en het ei in Buitenstvallaat werd gevonden voor de familie Slagmann. Afgelopen week zijn de prijzen uitgereikt aan de gelukkige vinders: een P1 meter en een Energy socket!

P1 meter

De P1 meter is een apparaatje dat inzicht verschaft in je energieverbruik en zo helpt bij het verlagen van je verbruik. Je sluit de meter direct aan op de slimme meter in je meterkast. Het apparaatje meet daarna per kwartier -of per minuut, dat is afhankelijk van je slimme meter- het elektriciteit- en gasverbruik. De resultaten worden via de bijbehorende gratis app grafisch getoond op je mobiel, laptop of pc.

Energy socket 

Dit apparaatje schakelt je apparaten uit op het moment dat je ze niet gebruikt of nodig hebt. Door het instellen van verschillende timers kun je zelf bepalen wanneer je bepaalde apparaten uit wilt schakelen. Zo kun je -bijvoorbeeld- ’s nacht je televisie en de keukenboiler in het gootsteenkastje uitschakelen, zodat die geen onnodige stroom verbruiken.

 

Heb je géén prijs gewonnen en wil je toch je energieverbruik verlagen? Via deze link schaf je de P1 meter en de Energy socket zelf aan!