De drie gouden eieren zijn verstopt

16 april 2023

De verlate ETC-Bespaarhaas heeft afgelopen weekend zijn werk gedaan. Drie gouden eieren vonden zo hun verstopplek in de drie dorpen.

In de foto’s hieronder lichten we een tipje van de sluier op als het om deze verstopplekken gaat. De geoefende kijker weet nu natuurlijk precies waar de eieren verstopt liggen. Wanneer dat niet het geval is, zullen we op deze site nog tips delen over de verstopplekken. We hopen natuurlijk dat dat niet nodig is en dat de duurzame prijzen van de gouden eieren hun weg al eerder vinden naar nieuwsgierige inwoners van Smalle Ee, de Wilgen en Buitenstvallaat.

Volgens de laatste berichten blijft het de komende dagen droog. Ideale omstandigheden om je dorp eens op een andere manier te ontdekken en wellicht een duurzame vondst te doen. Veel zoekplezier allemaal!

De verlate Paasactie op ’n rijtje:

  • De Bespaarhaasactie loopt van 15 april totdat alle drie gouden eieren gevonden zijn;
  • In elk dorp (de Wilgen, Smalle Ee en Buitenstvallaat) is er één verstopt;
  • De eieren zijn buiten verstopt en je hebt geen boot nodig om ze te vinden;
  • Heb je één ei gevonden? Dan mag je (als huishouden) helaas niet op zoek naar de andere twee.

 

Naast de zoekactie naar duurzame prijzen bezorgde de ETC-Bespaarhaas in iedere brievenbus van de drie dorpen een flyer met uitleg van de actie én een paar nuttige energie-bespaartips. Die flyer kun je hieronder downloaden.