De Bespaarhaas is te laat!

12 april 2023

Het Paasweekend ligt alweer achter ons, maar voor de bewoners van de drie ETC-dorpen valt er toch nog wat te zoeken… Én te vinden!

De ETC Bespaarhaas is dit jaar een beetje verlaat, maar dat betekent niet dat hij stilgezeten heeft. In elk van de drie dorpen ligt vanaf 15 april een gouden ei verstopt. Inwoners van de Wilgen, Smalle Ee en Buitenstvallaat kunnen vanaf zaterdagochtend de rubberen laarzen aantrekken om op zoek te gaan naar de eieren die de Bespaarhaas heeft verstopt. De eieren liggen natuurlijk niet voor het oprapen, maar zijn verdekt opgesteld. Enige inspanning en slimheid zijn vereist om ze te vinden!

Voor de vinders van de gouden eieren ligt er een duurzame verrassing klaar, waarmee je ook echt wat kunt besparen. De energie-bespaartips van de Bespaarhaas vinden vanaf zaterdag hun weg naar álle inwoners van de drie dorpen.

Op een rijtje:

  • De Bespaarhaasactie loopt van 15 april totdat alle drie gouden eieren gevonden zijn;
  • In elk dorp (de Wilgen, Smalle Ee en Buitenstvallaat) is er één verstopt;
  • De eieren zijn buiten verstopt en je hebt geen boot nodig om ze te vinden;
  • Heb je één ei gevonden? Dan mag je (als huishouden) helaas niet op zoek gaan naar de andere twee.

 

Woon je niet een van de drie ETC-dorpen, maar wil je wel aan de slag met de tips van de Bespaarhaas? We delen de bespaartips vanaf volgende week op deze site!