Bijeenkomsten Duurzame Energie

07 mrt

Op maandag 11 en dinsdag 12 april organiseert de gemeente Smallingerland twee bewonersbijeenkomsten. De bijeenkomsten staan volledig in het teken van het verduurzamen van je huis en zullen plaatsvinden tussen 17.00 tot 20.00 uur.

Binnen deze ruim opgezette bijeenkomsten op 11 april in het Gemeentehuis van Drachten, en 12 april in het MFC Rottevalle, wordt de verduurzaming van je woning vanuit verschillende perspectieven belicht. Naast onze ETC delen ook de gemeente Smallingerland, een energie-adviseurs, de energiecoaches, verschillende woningbouwcorporaties, financiële experts, makelaars én lokale MKB-ers waardevolle informatie voor iedereen die denkt aan de verduurzaming van woningen.

Daarnaast zal ook Gerrit Hiemstra aanwezig zijn om het belang van verduurzaming in het licht van klimaatverandering toe te lichten. Of je nu al lid bent van onze coöperatie of niet; elke inwoner van Buitenstvallaat, Smalle Ee of de Wilgen is welkom. Gelukkig maar, want deze bijeenkomsten zijn van groot belang! O ja, en áls je nog geen ETC lid bent dat, dan kun je alsnog worden wanneer je je onder aan deze pagina inschrijft.